Buduće pravnike interesuje i upravljanje projektima

Pripreme za brendiranje Ugljevika
4. марта 2019.
Potpisan ugovor o brendiranju grada Bijeljina
28. марта 2019.

Na inicijativu studenata Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu, okupljenih u okviru Evropskog udruženja studenata prava (European Law Students’ Association – ELSA), 20. marta 2019. godine, u prostorijama Visoke škole modernog biznisa u Beogradu, organizovan je jednodnevni seminar o upravljanju projektima.

Budući pravnici, polaznici ovog seminara, imali su priliku da se upoznaju sa osnovnim teorijskim znanjima o ovoj temi, ali i praktičnim veštinama koje su neophodne za uspešno upravljanje projektima.

Posebno zanimljiv deo ovog seminara bio je posvećen prezentaciji modernih informatičkih alata za upravljanje projektima. Na kraju je predavač doc. dr Aleksandar Dejanović, direktor Centra za razvoj projekata Visoke škole modernog biznisa, podelio svoje bogato iskustvo sa studentima Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu i definisao nekoliko konkretnih preporuka za sve one koji budu učestvovali u realizaciji projekata.

Dogovoreno je da se u narednom periodu organizuje još ovakvih seminara, a studenti Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu su naročito pokazali interes za teme kao što su psihologija i tehnike prodaje, kao i brendiranje usluga.

Odabrane fotografije sa pradavanja možete pogledati na sledećem linku: >> LINK