Lopare kao brend

I grad Cazin iz Bosne i Hercegovine zainteresovan za projekat „Brendiranje gradova“
1. марта 2019.
Pripreme za brendiranje Ugljevika
4. марта 2019.

„Projekat „Brendiranje opština“ je veoma interesantan za nas“, izjavio je dr Rado Savić , načelnik opštine Lopare nakon sastanka sa prof. dr Čedomirom Ljubojevićem, direktorom Visoke škole modernog biznisa iz Beograda koji mu je predstavio osnovne ciljeve ovog projekta.

Takođe, dr Savić je istakao da opština Lopare treba da primenjuje savremene tehnike brendiranja da bi unapredila svoju poziciju na tržištu lokacija, odnosno da bi zadržala stanovnike, privukla investitore, posetioce i medijsku pažnju. Prof. Ljubojević se složio sa ovim stavovima i istakao da očekuje uspešnu saradnju i odlične rezultate u brendiranju Lopara.

U nastavku sastanka, gospodin Željko Kerović, načelnik odeljenja za privredu i društvene delatnosti opštine Lopare i Aleksandar Dejanović, direktor Centra za razvoj projekata Visoke škole modernog biznisa, su razmotrili nekoliko operativnih pitanja koja se odnose na pripremu ovog projekta.

Na kraju, dogovoreno je da se do kraja marta 2019. godine pripremi prezentacija projekta „Brendiranje opštine Lopare“ koja će biti predstavljena na sednici Skupštine opštine. To će biti prilika da se odbornici Skupštine opštine upoznaju sa svim prednostima tj. koristima koje se očekuju od ovog projekta.

Lopare, 28. februar 2019.