Vasić i Beđik osvojili srebro na Svetskom kupu u Poznanju

Sport + obrazovanje = USPEH
20. јуна 2017.
Unapređenje ljudskih potencijala u organizacionoj bezbednosti
23. јуна 2017.

Srpski veslački dvojac bez kormilara Miloš Vasić i Nenad Beđik osvojili su srebrnu medalju na Svetskom kupu u Poznanju. Naš vredni student Miloš Vasić je još jednom pokazao i dokazao da sport i obrazovanje idu zajedno!

Vasić i Beđik su osvojili srebro rezultatom 6:22,40 minuta. To je njihova šesta zajednička medalja, a treća uzastopno u ovoj sezoni, posle srebra na Svetskom kupu u Beogradu i bronze na Evropskom prvenstvu u Račicama.
Zlatnu medalju osvojili su Francuzi braća Teofil i Valentin Onfrej rezultatom 6:21,19, a bronzanu medalju Česi Jakub Podražil i Lukaš Helešic sa 6:23,10 minuta.

-Sjajna stvar je što smo u Poznanju nastavili da osvajamo medalje na velikim takmičenjima u ovoj godini. Međutim, mogli smo i više od srebra. Finalna trka je bila puna uzbuđenja i u samom finišu smo uspeli da doveslamo od srebra, što je super plasman s obzirom na loš start i loših prvih 500 metara. Upravo na tome moramo najviše da poradimo u narednih tri meseca i pripremama za Svetsko prvenstvo za seniore u Americi. Ako i ovaj segment podignemo na najviši nivo, bićemo ozbiljni konkurenti i za odličje- zaključuje Vasić.